top of page

zo 28 nov

|

Bocholt

Dag van de Wetenschap GAAT NIET DOOR VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN

De organisatie van de Dag van de wetenschap heeft laten weten dat deze niet fysiek zal doorgaan. Wel zijn er tal van online activiteiten te beleven. Het observatorium zelf heeft helaas geen online activiteiten voorzien.

Toegang gratis. Geen registratie vereist.
Andere evenementen bekijken
Dag van de Wetenschap GAAT NIET DOOR VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN
Dag van de Wetenschap GAAT NIET DOOR VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN

Tijd en locatie

28 nov 2021, 10:00 – 14:00

Bocholt, Cornelius A Lapideplein 3, 3950 Bocholt, België

Over het evenement

U dient bij het binnenkomen in het gebouw het mondmasker te dragen en uw handen te ontsmetten.

Deze activiteit is gratis. U hoeft zich niet te registreren.

Tijdens de Dag van de Wetenschap kan u op het observatorium komen genieten van de zon in al haar glorie. Zo kan u door een echte zonnekijker naar onze ster kijken. We hopen natuurlijk dat de zon voldoende activiteit heeft om ook uitbarstingen waar te nemen. Daarnaast kan u met andere telescopen naar de zon kijken om zonnevlekken waar te nemen. Verder geven we u die dag ook graag uitleg over de verschillende telescopen die op het observatorium staan. De toegang is doorlopend. U bent dus welkom tussen 10u00 en 14u00. Voor lastminute updates volgt u best onze facebookpagina.

Praktisch: Het observatorium is gelegen op het derde verdiep in De Steen (bereikbaar met de lift). Kijk ook eens voor meer praktische informatie over kleding, lichthinder en consumptiemogelijkheden de pagina 'Kijkdagen'.

Deel dit evenement

bottom of page