top of page
Dankzij de steun van onze sponsors kan het ECNS de sterrenwacht uitbouwen met een prachtig instrumentarium. Wij danken dan ook alle mogelijke instanties die het mogelijk hebben gemaakt om onze sterrenwacht op te richten. We zetten ze hieronder graag in de kijker. Door op de link te klikken komt u, waar mogelijk, op de desbetreffende website van de sponsor terecht. Heeft uzelf ook interesse om ons vooruit te helpen, neem dan zeker contact met ons op via info@oglb.be. Wilt u ons als particulier steunen? Neem dan een kijkje op onze crowdfunding pagina.
nieuw logo bocholt.jpg

Tessto is een projectontwikkelaar uit Bocholt. Zij kopen in eigen beheer bouwgronden aan voor de bouw en verkoop van open of half open bebouwingen en van grote projecten zoals appartementen. Tessto bouwt woningen met een grote diversiteit in architectuur en stijl, van modern tot klassiek met steeds een hoge afwerkingsgraad en met een vakbekwaam team. Klik hier om naar de website van Tessto te gaan.

Logo_cera_baseline_NL-1024x344.png

De gemeente Bocholt was onze eerste gesprekspartner in het verhaal. Zij zien net als ons de mogelijkheden die de sterrenwacht op termijn zal bieden. De gemeente biedt ons, naast de financiële steun, ook de locatie aan waar de sterrenwacht opgericht zal worden. Klik hier om naar de website van Bocholt te gaan.

Logo-tessto-woonprojecten3.jpg

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. Cera brengt mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, neemt initiatieven en realiseert projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn. Klik hier om naar de website van Cera te gaan.

Meco Metal is een onderdeel van de Altez Construction Group, welke vestigingen heeft in Meeuwen-Gruitrode, Bree en Tielt. De hoofdzetel van Meco Metal is gevestigd in Meeuwen-Gruitrode. Hier bevinden zich het engineeringbureau en de staalfabrieken. Meco Metal berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Klik hier om naar de website van MecoMetal te gaan.

LWB-logo-20160304-1024x355.jpg
Mecometal1.jpg

Loonbedrijf Weltjens Bocholt is een familiebedrijf dat op 1 mei 1974 werd opgericht door Louis Weltjens. Op de drempel van de 20-ste eeuw is het loonbedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met een 50-tal werknemers en een gevarieerd aanbod aan loonwerkzaamheden, machines en uitgebreide infrastructuur. Klik hier om naar de website van LWB te gaan.

Tentenverhuur Joris levert en installeert verschillende types van tenten voor tuinfeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten en alle andere mogelijke evenementen. Dit kunnen zowel pagodetenten, kadertenten alsook de populaire starshade constructies zijn. Klik hier op naar de website van Tentenverhuur Joris te gaan.

parren.jpg
logo.png

VAKMANSCHAP heeft een naam: Vital Parren BVBA, een bedrijf met reeds meer dan 10 jaar ervaring in de sector. Sterke troeven zijn : werken uitvoeren met kwaliteitsproducten, veiligheid (VCA gecertificeerd) en klant vriendelijkheid. Specialisaties: Daktimmerwerk, Gevelbekledingen: sidings, metalen wandbekleding, Renovaties. Klik hier op naar de website van Vital Parren te gaan.

Ook de partnerstad Bocholt in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen steunt ons. Onze gemeente heeft al sinds 1980 een officiële jumelage aangegaan met Duits Bocholt. Met hun financiële bijdrage wordt deze verbintenis nog maar eens extra in de verf gezet en staan we zelf weer eens stapje verder met de oprichting van de sterrenwacht. Klik hier om naar de website van Bocholt te gaan.

Bocholt-DE.png
wouterlipkens.png

Sinds 2011 is Praktijk Lipkens een bloeiende, dynamische plek waar het belangrijkste principe is ‘Manuele therapie’ is. Het tweede zeer belangrijke principe is er gewerkt wordt met het 1 op 1 principe: er wordt door elke therapeut maar 1 patiënt op hetzelfde moment behandeld. Deze  praktijk is zeer snel gegroeid en kan rekenen op een aantal zeer bekwame collega’s. Klik hier om naar de website van Praktijk Lipkens te gaan.

AJK of beter bekend als de authentieke naam Atelier Janssen Kaulille is al meer dan 50 jaar een specialist op vlak van containers, afvalpersen, containersystemen, kippers- en opleggers en gronddumpers. Door de generaties heen is het AJK-logo een gevestigde waarde geworden in de groei van de transport, bouw en recyclage-industrie. Met een duidelijk toekomstperspectief én dankzij ons sterk exportverhaal zijn onze producten ook internationaal welgekend. Klik hier om naar de website van AJK te gaan.

logo_ajk 1.png
Alelek.JPG

Met Electra Bree NV, kreeg Groep ALELEK in 2005 een speler bij met jarenlange ervaring. in zowel installatiemateriaal als huishoudtoestellen. Al hun medewerkers genieten van een technische opleiding en/of jarenlange ervaring, zodat ze iedereen kunnen bijstaan bij al hun technische vragen of problemen. Zij kunnen ook een goede service bieden op het gebied van KNX, en dit is heden ten dage een zeer belangrijk aspect. Het leveren van het materiaal gebeurt door hun eigen transport, zodat ze ook hier een perfecte service kunnen garanderen. Klik hier om naar de website van ALELEK te gaan.

Elektriciteitswerken AEC Electro staat garant voor kwaliteit en goede service inzake al uw elektrische installaties. Of het nu over nieuwbouw of renovatie gaat, u kan steeds steeds rekenen op goed advies en er wordt een plan op maat gemaakt van uw project, zodat u op het einde geen zorgen heeft. AEC Electro heeft geen website, maar u kan Kurt altijd contacteren via de gegevens hiernaast.

astroshop_nl.png
AEC logo.png
bottom of page