top of page

Lidmaatschap

Wanneer u lid wordt van het observatorium, krijgt u enkele mooie voordelen. U betaalt jaarlijks 10 euro voor een individueel lidmaatschap en 20 euro voor een gezinslidmaatschap. De voordelen die u als lid krijgt zijn:

  • Gratis toegang tot het observatorium tijdens de vaste kijkdagen.

  • 50% korting op de toegangsprijzen van de themavoorstellingen (al dan niet in combinatie met een kijkdag).

  • 10% korting op aankoop van o.a. posters, sterrenkaarten of andere artikelen (indien expliciet vermeld).

Natuurlijk kan uw lidmaatschap ook gelden als steun of donatie aan het observatorium. Dit kan u in het invulformulier vermelden. Uw bijdrage staat daarbij vrij. Vanaf een bijdrage vanaf 100 euro per jaar wordt u automatisch 'erelid' van het observatorium.

 

Betalen kan door het bedrag (10 of 20 euro) over te schrijven naar de bankrekening van het Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde:  BE06 7310 4761 2322 met vermelding ‘Lidgeld 2023’ en uw naam en voornaam.

 

Uw lidmaatschap gaat in vanaf wij uw registratie en betaling hebben ontvangen. Voor de registratie dient u het formulier hier beneden in te vullen. Indien uw lidmaatschap in orde is, brengen wij u daarover via mail op de hoogte. 

Ja, ik word lid van het observatorium
En geniet van de voordelen zoals hierboven beschreven
arrow&v
arrow&v

Bedankt om lid te worden van het observatorium. Wanneer we je betaling hebben ontvangen, brengen we je verder op de hoogte via email.

bottom of page