top of page

Lidmaatschap

Wanneer u lid wordt van het observatorium, krijgt u enkele mooie voordelen. U betaalt jaarlijks 10 euro voor een individueel lidmaatschap en 20 euro voor een gezinslidmaatschap. De voordelen die u als lid krijgt zijn:

  • Gratis toegang tot het observatorium tijdens de vaste kijkdagen.

  • 50% korting op de toegangsprijzen van de themavoorstellingen (al dan niet in combinatie met een kijkdag).

  • 10% korting op aankoop van o.a. posters, sterrenkaarten of andere artikelen (indien expliciet vermeld).

Natuurlijk kan uw lidmaatschap ook gelden als steun of donatie aan het observatorium. Dit kan u in het invulformulier vermelden. Uw bijdrage staat daarbij vrij. Vanaf een bijdrage vanaf 100 euro per jaar wordt u automatisch 'erelid' van het observatorium.

 

Betalen kan door het bedrag (10 of 20 euro) over te schrijven naar de bankrekening van het Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde:  BE06 7310 4761 2322 met vermelding ‘Lidgeld 2024’ en uw naam en voornaam.

 

Uw lidmaatschap gaat in vanaf wij uw registratie en betaling hebben ontvangen. Voor de registratie dient u het formulier hier beneden in te vullen. Indien uw lidmaatschap in orde is, brengen wij u daarover via mail op de hoogte. 

Ja, ik word lid van het observatorium
En geniet van de voordelen zoals hierboven beschreven

Bedankt om lid te worden van het observatorium. Wanneer we je betaling hebben ontvangen, brengen we je verder op de hoogte via email.

bottom of page