top of page

za 13 nov

|

Bocholt

Sterrenkijkdagen

Tijdens de sterrenkijkdagen op 12 en 13 november kan je op tal van sterrenwachten in Vlaanderen terecht om te genieten van de sterrenpracht en een blik door de telescopen te werpen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sterrenkijkdagen
Sterrenkijkdagen

Tijd en locatie

13 nov 2021, 19:00 – 22:30

Bocholt, Cornelius A Lapideplein 3, 3950 Bocholt, België

Over het evenement

GELIEVE U IN TE SCHRIJVEN HIERONDER.

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt. U dient bij het binnenkomen in het gebouw het mondmasker te dragen en uw handen te ontsmetten. U dient ook in  in bezit te zijn van een Covid Safe Ticket. Bezoekers die dit niet kunnen voorleggen of een negatieve melding krijgen bij het scannen, worden niet toegelaten op het event.

Bij gunstige weersomstandigheden zullen we met onze telescopen waarnemen. Op het lijstje staan alvast Jupiter, Saturnus, de maan, de Ring- en Andromedanevel. Deze kijkdag wordt vooraf gegaan door een themavoorstelling: Reis door het heelal. Wij vragen u dan ook om aanwezig te zijn om 19u00. Indien u later komt kan u enkel aansluiten voor de waarneming op het dak en dat is vanaf 20u15. Het einde van deze kijkdag is voorzien om 22u30.

Slechtweerprogramma: Bij slechte weersomstandigheden voorzien we een vervangprogramma. Ook hier starten we om 19u00 met de themavoorstelling en gaan we daarna verder met een projectie op het dak en leggen we u de sterrenhemel uit. Ook laten we u dan onze telescopen zien. Het einde van dit scenario is voorzien om 21u30. Bij regen kunnen we niet op het dak en is het einde voorzien om 21u00. Voor lastminute updates volgt u best onze facebookpagina.

Praktisch: We verwachten u in De Steen op het eerste verdiep, lokaal 3. Kijk eens voor meer praktische informatie over kleding, lichthinder en consumptiemogelijkheden de pagina 'Kijkdagen'.

Tickets

  • Sterrenkijkdagen 13 november

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page